Anjouduif met Banyulssaus en bospaddenstoelen

Je vindt dit recept op pagina 59 in delicious. magazine - 2007-10 .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

3 bereidingen van duif: duivenleverparfait, gekonfijte duivenpoot en duivenborst met een korst van Kampot-peper

Een recept uit  - Story on a Plate

Duivenmousse met truffelvinaigrette

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Duivenborst met ganzenlever

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Penne met gehakt van wild en paddenstoelen

delicious. magazine - 2009-11

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!