Rub, zoet-rokerige, met geroosterde knoflook en steranijs, voor rundvlees

Je vindt dit recept op pagina 39 in delicious. magazine - 2016-08 .

Soort:
diversen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

*Braised Short Ribs: Crispy Beef and Shallot Salad with Sweet, Sour and Savory Glaze and Dehydrated Garlic Chips

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Rundvleessalade - salat is gowjadiny

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Sous-vide ossenstaart

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!