Briochekrans met rozemarijn, saffraan en vacherin mont d’or

Je vindt dit recept op pagina 146 in delicious. magazine - 2014-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / brood en broodgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Brioche met peterselie

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Oeufs en Meurette: Liquid Center Duck Egg with Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip and Brioche Toast

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Scallop Tartare

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Gebakken brioche met rood fruit

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!