Midden-europees

Zoek naar Midden-europees in jouw eigen kookboeken

Midden Europees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees met aardappelgoulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcesteshiresaus

Keuken:
Midden-europees
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenworstjes met champignons in rode wijn

Ingrediënten:
bloem, champignons, hertenworstjes, laurier, maïzena, mosterd, olie, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tijm, ui en worcesteshiresaus

Keuken:
Midden-europees
Soort:
wild
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemakkelijke spätzlesoep

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, ei, ei, groentebouillon, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenworstjes met champignons en aardappelen in donker bier

Ingrediënten:
aardappel, bloem, donker bier, flespompoen, hertenworstjes, knolraap, laurier, maïzena, mosterd, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, tijm, ui, worcesteshiresaus en wortel

Keuken:
Midden-europees
Soort:
wild
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Liptauer

Ingrediënten:
boter, hangop, kappertjes, komijn, kwark, paprikapoeder en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Biscuitrol met frambozen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, frambozen, maïzena, poedersuiker, slagroom, suiker en water

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gebraden karper

Ingrediënten:
champignons, karper, peper, spek, tomaten en zout

Keuken:
Midden-europees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gevulde aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, champignons, ei, emmentaler, rauwe ham, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-europees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Glühwein

Ingrediënten:
bessenwijn, citroensap, citroenschil, honing, kaneelpijpje, kruidnagel en rode wijn

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / nagerecht uit Kooktechnieken:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
appel, bessencompote, boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, griesmeel, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
pudding
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Mierikswortelsaus

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, melk, mierikswortel, room, tomatenketchup en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Recept uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Nudelteig 1 für geriebene nudeln - Noedeldeeg 1 voor geschaafde noedels

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
pasta/noodles / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Diner / hoofdgerecht uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Linsen und Spätzle - Linzen met spätzle

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Recept uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Spätzleteig - Spatzledeeg

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
pasta/noodles / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Kipschnitzel

Ingrediënten:
bloem, ei, kipfilets, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Witte chocoladesaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, slagroom, vanillestokje en witte chocolade

Keuken:
Midden-europees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:

Kersenstrudel met chocolade en witte chocoladesaus

Ingrediënten:
bloem, kersen, pure chocolade, roombotercake, witte chocoladesaus en zonnebloemolie

Keuken:
Midden-europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijst met karper

Ingrediënten:
droogkokende rijst, gedroogde abrikozen, kaneel, karperfilets, kwetsen, margarine, peper, rozijnen, ui, water, witte amandelen en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Backerbsen

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, water en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mierikswortelsaus

Ingrediënten:
citroensap, groentefond, melk, mierikswortel, peper, room, wit brood en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Groenterösti's

Ingrediënten:
aardappel, olie, peper, platte peterselie, pompoen, ui en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
aardappelgerecht / groente
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Strudel

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, meel, water en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
beslag/deeg / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Crèmekaasstrudel

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, crèmekaas, ei, fijne suiker, kaneel, room, rozijnen en strudeldeeg

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

IJsbergsla met rettich en ham

Ingrediënten:
citroensap, ei, ijsbergsla, kerriepoeder, komkommer, mayonaise, peper, rauwe ham, rettich, zout en zure room

Keuken:
Midden-Europees
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Pompoensoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, kippenbouillon, laurier, milde kerriepoeder, peper, peterselie, ui, winterpompoen en zoete ketjap

Keuken:
Midden-europees
Soort:
soep/bouillon