Koreaans

Zoek naar Koreaans in jouw eigen kookboeken

Koreaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Buffet / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Koreaanse roerbakrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bbq-saus, borststuk, champignons, ei, hete chilisaus, knoflook, rode spaanse peper, savooiekool, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en zilvervliesrijst

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Buffet / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Koreaanse roerbakrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bbq-saus, borststuk, champignons, ei, hete chilisaus, knoflook, rode spaanse peper, savooiekool, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en zilvervliesrijst

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse paddestoelensoep

Ingrediënten:
champignons, donkere sesamolie, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, groentebouillon, knoflook, lente-ui, paddenstoelenbouillon, shiitake, sojasaus, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / vegan
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:

Kom Koreaanse bimibap, rijst, groente, varkensvlees & chilisaus

Ingrediënten:
babymais, bruine rijst, chinese kool, ei, groene muntthee, hete chilisaus, jonge bladspinazie, komkommer, limoen, radijsjes, rijstwijnazijn, sesamzaad, sugarsnaps, taugé, tuinkers, varkensfilet, wortel en zoutarme sojasaus

Keuken:
Koreaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Kimchi (snelle)

Ingrediënten:
bosui, chinese bieslook, daikon, groene chilipeper, kimchi-basis, komkommer, rettich, sesamzaad en wortel

Keuken:
Koreaans
Soort:
groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Soja-sesamdipsaus en marinade in Koreaanse stijl

Ingrediënten:
donkere sesamolie, gemberwortel, knoflook, lente ui, rijstazijn, sake, sesamzaad, sojasaus en suiker

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus / vegan / marinade
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Baechu Kimchi (klassieke Kimchi)

Ingrediënten:
bosuitjes, chinese kool, gele ui, gemberwortel, gochugaru, knoflook, peer, rettich, rietsuiker, rijstmeel, tarwemeel, vissaus, wortel en zeezout

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Drinken / cocktails uit Yakitori & Korean BBQ:

Chochu Sour

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, mineraalwater, shochu, suikersiroop en yuzusap

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Ssamjang-saus en andere bijgerechten

Ingrediënten:
bosui, doenjang bonenpasta, gele ui, gochujang chilipasta, honing, japanse sojasaus, knoflook, limoen, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, walnootsaus en zilverui

Keuken:
Koreaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Naengmyeon boekweitnoedels in slush puppie-bouillon

Ingrediënten:
appelciderazijn, ei, komkommer, mosterd, mosterdolie, mul-naengmyeon-noedels, peer, sesamolie en sesamzaad

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Drinken / cocktails uit Yakitori & Korean BBQ:

Chuhai

Ingrediënten:
mineraalwater, shochu en vruchtensap

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Mu Ssam ingemaakte rettich

Ingrediënten:
appelazijn, kristalsuiker, limoensap, rettich en rode biet

Keuken:
Koreaans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Bo Ssam Koreaanse wraps met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese kool, gedistilleerde azijn 12%, gele ui, gemberwortel, groene shisobladeren, knoflook, kristalsuiker, oester, sla, spek en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Veganistische kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, rode misopasta, suiker, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, suiker, trassi, vissaus, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoekjes van mungbonen en kimchi

Ingrediënten:
arachideolie, bruine linzen, channa dal, donkere sesamolie, ei, kimchi, knoflook, lente ui, moong dal, pepers, rode linzen, spliterwten, urad dal en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sla en bieslook Koreaanse stijl

Ingrediënten:
bieslook, chilipepervlokken, donkere sesamolie, knoflook, rijstazijn, sesamzaad, sla, sojasaus en suiker

Keuken:
Koreaans
Soort:
salade / vegetarisch / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige sojabonen met kimchi

Ingrediënten:
adukibonen, cayennepeper, donkere sesamolie, gele sojabonen, kidneybonen, kimchi, knoflook, lente ui, pintobonen, rijstwijn, sojasaus en zwartoogbonen

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchi op basis van lenteui

Ingrediënten:
chilivlokken, grof zeezout, knoflook, lente-ui, sojasaus en suiker

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sla en shiso Koreaanse stijl

Ingrediënten:
chilipepervlokken, donkere sesamolie, knoflook, rijstazijn, sesamzaad, shisoblad, sla, sojasaus en suiker

Keuken:
Koreaans
Soort:
salade / vegetarisch / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse noedels in koude bonenbouillon

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, chilivlokken, komkommer, lente ui, pecannoot, pijnboompitjes, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, sojasaus, spaanse peper, udonnoedels, walnoten en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / vegan
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yukhoe Koreaanse tartaar

Ingrediënten:
bosui, eidooier, honing, knoflook, koreaanse sojasaus, peer, pijnboompitten, rundvlees, sesamolie, sesamzaad en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Samgyupsal buikspek

Ingrediënten:
buikspek, sesamolie en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Bulgogi gemarineerd rundvlees

Ingrediënten:
bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, knoflook, peer, rundvlees, sesamolie en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:

Koreaanse kip-hotpot, noedels, paddenstoelen, tofu & kimchi

Ingrediënten:
hete chilisaus, kimchi, kipkarbonades, kippenbouillon, koreaanse chilipasta, lente-ui, limoen, sesamolie, sesamzaad, shiitakes, volkorennoedels, wortel, zijdetofu en zoutarme sojasaus

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchisoep met tofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, groentebouillon, kimchi, koreaanse rode peperpasta, kortkorrelige witte rijst, lente-ui, miso, rijstazijn, sojasaus, taugé, zijdetofu en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / vegan