Kimchi op basis van radijsvariaties

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 96 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Koreaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Jiang luo bo - Ingelegde soja-daikon uit Shanghai

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Geroerbakte garnalen met mie

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Tsukemono - Gemarineerde groente

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Gebakken Thaise mie

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken