Noord-west-Europees

Zoek naar Noord-west-Europees in jouw eigen kookboeken

Noord West Europees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
appel, bessen, boter, citroenrasp, compote, eidooier, eiwit, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Griesmeelplakken

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, melk, suiker en zout

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Knoflookpoeder

Ingrediënten:
knoflook

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak / kruiden
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Süßrahmbutter - Roomboter

Ingrediënten:
fijn zeezout, room en zeezoutvlokken

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Zitrone und Thymian Öl - Olie met citroen en tijm

Ingrediënten:
citroen, olijfolie en tijm

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / condiment
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Himbeer und Steranis-Essig - Frambozen en steranijsazijn

Ingrediënten:
appelazijn, frambozen, steranijs, witte balsamicoazijn en witte wijnazijn

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Enten-Rillette mit Orange und Cognac - Eendenrillette met sinaasappel en cognac

Ingrediënten:
cognac, eendenbouten, eendenvet, ganzenvet, gember, gemberpoeder, grof zeezout, knoflook, laurier, sinaasappelrasp, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Butter mit Nori und Sesam - Boter met nori en sesam

Ingrediënten:
boter, nori, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Butter mit Sriracha - Srirachaboter

Ingrediënten:
boter en srirachasaus

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Gewürzte Mayonnaise - Gekruide mayonaise

Ingrediënten:
ajvar, ansjovis, chipotle-pasta, citroenrasp, citroensap, guchujang, honing, kappertjes, kimchi, knoflook, mayonaise, miso, mosterd, parmezaanse kaas, saffraan, sambal oelek, sojasaus, srirachasaus, szechuan-olie, truffel, tuinkruiden en wasabi

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / saus
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Gemüsechips - Groentechips

Ingrediënten:
arachideolie, bieten, brandewijnazijn, pastinaken, raapzaadolie, topinamboer, water, wortel, zout en zout en azijnpoeder

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / groente
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Grundrezept für Essig - Basisrecept voor azijn

Ingrediënten:
alcoholhoudende vloeistof, azijnmoeder en ongepasteuriseerde azijn

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Rotweinessig - Rode wijnazijn

Ingrediënten:
azijnmoeder en rode wijn

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Chili-Limette und Koriander-Essig - Chili-limoen-korianderazijn

Ingrediënten:
appelazijn, korianderstengel, limoen, rode chilipeper, witte balsamicoazijn en witte wijnazijn

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Malzessig - Moutazijn

Ingrediënten:
ale, azijnmoeder en droge sekt

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Kiwikonfitüre - Kiwijam

Ingrediënten:
appelpectine, citroenrasp, citroensap, gember, kiwi en suiker

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / jam
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Apfelessig - Appelazijn

Ingrediënten:
azijnmoeder en cider

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Champagneressig - Champagne-azijn

Ingrediënten:
azijnmoeder, champagne en droge sekt

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Mango-Limetten-Konfitüre - Mango-limoenjam

Ingrediënten:
limoenrasp, limoensap, mango, rode chilipeper en suiker

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / jam
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Butter mit Orange und Jalapeño - Sinaasappel-Jalapeñoboter

Ingrediënten:
boter, jalapeñopeper en sinaasappelrasp

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Jeneverbessenmarinade

Ingrediënten:
gekneusde jeneverbessen, gekneusde korianderkorrels, gekneusde witte peper, gekneusde zwarte peper, joodvrij zeezout, laurier en suiker

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Gepökelte Rinderbrust - Gepekelde runderborst

Ingrediënten:
brisket, bruine poedersuiker, chilivlokken, fijn zeezout, gemberpoeder, honing, kaneelstokjes, knoflook, korianderkorrels, kruidnagels, laurier, nitrietpekelzout, pimentkorrels, runderborst, steranijs, water, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / rundvlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Geschlagene Butter mit Schmand oder Crème fraîche - Opgeklopte boter met reuzel of crème fraîche

Ingrediënten:
boter, crème fraîche en zeezoutvlokken

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Geschlagene Butter - Opgeklopte boter

Ingrediënten:
boter en zeezoutvlokken

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Würzbutter - Kruidenboter

Ingrediënten:
boter en kruiden naar keuze

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Eerdbeere und Vanillebutter - Aardbeien en vanilleboter

Ingrediënten:
aardbeienpuree, boter en vanillesuiker

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / samengestelde boter