Recept uit De Shanghai-keuken:
Mei gan cai - Gefermenteerde groente uit Shaoxing
- Ingrediënten:
- mizuna, sarepamosterd en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan / inmaak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Sarepamosterd wordt beschouwd als mosterd.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sarepamosterd in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sarepamosterd:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Puur & lichter:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Recept uit delicious. magazine - 2011-11:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-12:
Recept uit delicious. magazine - 2010-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2013-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-03:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-03:
Recept uit delicious. magazine - 2016-11:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2010-02: