Prik chee noo

Prik chee noo wordt beschouwd als thaise chilipeper.

Zoek naar prik chee noo in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met prik chee noo in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste prik chee noo recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient prik chee noo:

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Dipsaus van vis - nam prik pla-raa

Ingrediënten:
citroengras, galanga, groene thaise chilipeper, ingemaakte vis, kha, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, prik chee noo, sjalot, ta krai, thaise vissaus, water en zoetwatervis

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sauzen, dips & dressings
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gestoofde inktvis

Ingrediënten:
inktvis, olijfolie, peperoncino, rijpe tomaten, rode wijn, sinaasappel, suiker, tenen knoflook, ui, versgemalen peper en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscous met vis

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, couscous, garnalen, laurierbladeren, olijfolie, peperoncino, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zeebrasem uit de oven

Ingrediënten:
chilipeper, gehakt, olijfolie, sinaasappel, sojasaus, tenen knoflook, verse gember, verse koriander en vers sinaasappelsap

Serveersuggestie Oosterscheldekreeft en dashi

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boeter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Mediterrane marinade

Ingrediënten:
basilicum, chilipeper, citroensap, extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook en munt

Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Onion bahji met mint chutney

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bruisend mineraalwater, chilipeper, geelwortelpoeder, kerrie masala, kikkererwtenmeel, koriander, limoensap, munt, suiker, ui en zout

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Warme, goudegele maiscurry

Ingrediënten:
chilipeper, garam masala, geelwortelpoeder, gember, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, laurier, limoensap, maiskolven, mosterdzaad, roomboter, tomaat en ui

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Biefspies met yoghurtsaus

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, gembersiroop, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, limoen, olijfolie, pepertje, tamarinde en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Chocoladesorbet met chilipeper

Ingrediënten:
bittere chocolade, chilipeper, fijne kristalsuiker, hagelslag, ijshoorn en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Voorgerecht uit Zuur:

Paddenstoelenceviche Met Zoete Aardappelpuree

Ingrediënten:
cantharellen, chilipeper, cm verse gember, kastanjechampignons, korianderblaadjes, koriandersteeltjes, limoenen, mirin, oesterzwammen, sinaasappel, tenen knoflook, tijgermelk, tuinbonen, zoete aardappels en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Voorgerecht uit Zuur:

Kabeljauwceviche Met Zoete Aardappel En Oolong

Ingrediënten:
chilipeper, cm verse gember, kabeljauwfilet, komkommer, limoenen, rode ui, takjes koriander, tenen knoflook, thee, zoete aardappel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Hoofdgerecht / avondmaal uit Zuur:

Uitbundig Gemarineerde Satéspiesjes Met Pinda Tamarindesaus

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, chilivlokken, citroengras, donkere sojasaus, gember, kaffir-limoenblaadjes, kardemompeulen, kokend water, kurkuma, lauwwarm water, limoenen, palmsuiker, pinda’s, pindasaus, rose, tamarinde, tenen knoflook, tl gemalen koriander, trassie en vissaus

Soort:
vlees