Peterselieolie

Peterselieolie wordt beschouwd als kruidenolie.

Zoek naar peterselieolie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met peterselieolie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste peterselieolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient peterselieolie:

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zachtgekookt ei en gefermenteerde knoflook

Ingrediënten:
boerenkool, druivenpitolie, ei, erwtenpuree, gefermenteerde knoflook, hooi, knoflook, komijnpoeder, lavas, mede, oost-indische kers blad, peterselie, peterselieolie, raapzaadolie, sjalot, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, aromatische olie, chilipoeder, djeroek paroetdipsaus, jamaicaanse jerkketchup, kruidenolie, olie, ponzusaus, tamarinde-dadelchutney en tropische teriyakisaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Witlof, gegrild

Ingrediënten:
kruidenolie, olie, pesto, vinaigrette, witlof en za'atar

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei, gegrild

Ingrediënten:
balsamicocreme, kruidenolie, prei en romige notensaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Artisjok, gegrild

Ingrediënten:
artisjokhart, citrusstrooisel, knoflookmayonaise, kruidenolie, pesto en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sperziebonen, gegrild

Ingrediënten:
gember-lenteuisaus, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, korianderpesto met gember en chilipeper, kruidenolie, sesamolie, sperziebonen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Asperge, gegrild

Ingrediënten:
asperge, citrusstrooisel, kruidenboter, kruidenolie en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Vislever in boter gepocheerd

Ingrediënten:
boter, citroentijm, druivenpitolie, dulse, eiwit, engelwortelzaad, hooi, kippenbouillon, korianderzaad, laurierblad, miniraapjes, peterselieolie, rendiermos, ui, water, witte wijn, zeeduivellever, zeekraalpoeder en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Courgette, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, courgette, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie en muntpuree

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Venkel, gegrild

Ingrediënten:
citrusstrooisel, garam masala, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, kruidenolie en venkel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Okra, gegrild

Ingrediënten:
kerriepoeder, hete kerriepoeder, jerkkruiden, kerrie, kruidenolie, okra, tomatenchutney en zeewiermayonaise

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pompoen, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie, muntpuree en pompoen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde meloen

Ingrediënten:
citroengras-ponzu, citroensalsa, citroensap, citrusstrooisel, five-spicepoeder, kruidenolie, limoensap, meloen, muntpesto, olie en tomatensalsa

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bakbanaan, gegrild

Ingrediënten:
bakbanaan, bonensalsa, chili pico de verde, chilipoeder, chipotlepasta, groene olijvenmojo, jerkkruiden en kruidenolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde vijgen

Ingrediënten:
aromatische olie, balsamicosiroop, boter, bruine boter, garam masala, inmaakkruiden, kruidenolie, olie, pesto, portmosterd en vijgen

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterpompoen, gegrild

Ingrediënten:
bruine boter, garam masala, kerriepoeder, hete kerriepoeder, jerkkruiden, kerrie, kruidenolie, winterpompoen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Maïs, gegrild

Ingrediënten:
chilipoeder, gember-lenteuisaus, jerk-kruiden, kruidenboter, kruidenolie, maïskolven, sesamolie, sumac en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen, gegrild

Ingrediënten:
eenvoudige misodipsaus, knoflook, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenolie, portobello, rustieke pijnappelpittensaus, shiitake, vinaigrette en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente