Pulled beef

Pulled beef wordt beschouwd als rundvlees.

Zoek naar pulled beef in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pulled beef in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pulled beef recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pulled beef:

Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Avondmaal uit Smokey goodness:

Chili con bbq

Ingrediënten:
avocado, bruine basterdsuiker, cayennepeper, cheddar, chilipoeder, demi glace, gemalen komijn, groene jalapeñopeper, groene paprika, knoflook, koriander, laurier, nachochips, olijfolie, peterselie, pulled beef, pulled pork, pure chocolade, tabasco chipotle, tomaat, tomatenpuree, tomatensap, witte ui, zout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Soort:
vlees
Serveersuggestie Ceviche van zeebaars en avocado

Recept van Wat Aten Zij?:

Ceviche van zeebaars en avocado

Ingrediënten:
avocado, avocado, borlottibonen, chilivlokken, citroen, komkommer, langoustines, laurier, limoenen, olijfolie, parelhoen, pulled beef, radijsjes, radijzen, rode ui, salsa, olijfolie, verse koriander, vis, zeebaars, zeebaarsfilets en zout

Serveersuggestie Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Recept van Wat Aten Zij?:

Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Ingrediënten:
azijn, olijfolie, blaadjes laurier, blikken gepelde tomaten, bol knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, gepofte knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook in dunne plakjes, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, peper & zout, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, tenen knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, versgemalen peper, vet, vlees, worcestersaus en zout

Serveersuggestie Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Recept van Wat Aten Zij?:

Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Ingrediënten:
azijn, olijfolie, blaadjes laurier, blikken gepelde tomaten, bol knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, gepofte knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook in dunne plakjes, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, peper & zout, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, tenen knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, versgemalen peper, vet, vlees, worcestersaus en zout

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

beef jus

Ingrediënten:
ossenstaart, rode wijn, rundergehakt, rundvleesbouillon, bruin, rundvlees, sous vide, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Beef and Shallot Salad

Ingrediënten:
birds-eye chilipeper, bosui, canola-olie, hartige zoetzure glazuur, korianderblad, korianderstengels, krokant rundvlees, limoensap, limoenzest, munt, rode sjalot en thaise basilicum

Soort:
salade
Serveersuggestie Beef Wellington

Recept van Oh My Dish:

Beef Wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eidooiers, gemengde paddenstoelen, ham, olijfolie, ossenhaas, peper en zout, rundvlees, takjes tijm en water

Serveersuggestie Indo pulled pork (uit de slowcooker)

Recept van KeukenLiefde:

Indo pulled pork (uit de slowcooker)

Ingrediënten:
azijn of citroensap, bruine basterdsuiker, cm verse gemberwortel, gula djawa, ketjap manis, kippenbouillon, korianderpoeder, rietsuiker, rode peper, sambal, teen knoflook, uien en vlees

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Vietnamese shaken beef

Ingrediënten:
biefstuk, citroengras, el azijn, suiker, knoflookteen, knoflooktenen, medium dry sherry, oestersaus, sojasaus, suiker, verse gember, versgemalen peper, vinaigrette, vlees, waterkers en wijn

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Beef noedelsoep met shiitake

Ingrediënten:
bouillon, cm verse gember, eieren, knoflook, paksoi, rode peper, runderbouillon, rundvlees, shiitake, soba noedels, sojasaus, taugé en vissaus

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Met tomaat en oregano gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
g bloem, gedroogde oregano, gehakt, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tenen knoflook, tomaten, uien, verse oregano, versgemalen peper, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, geroosterd brood, g koude boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, stengel bleekselderij, takje rozemarijn, takjes tijm, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundvleescurry

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroenschil, gemberwortel, japane sojasaus, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, rundvlees, sjalot en vleesbouillon

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch uit #watetenwevandaag:

Pinda bravoe

Ingrediënten:
bouillonblokje, faja lobie pindakaas, kippenvlees, madame jeanette peper, pimentkorrels, rundvlees, selderij, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Recept uit Twentse Smaakmakers:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, peper, piment, tarwebloem, varkenslever, vlees, water en zout

Soort:
vlees / pate/terrine
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Ham-kaaskroket

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, grof zeezout, melk, olijfolie, panko, parmaham, pecorino, vlees en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans / Amerikaans
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Ingrediënten:
amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Hoofdgerecht / avondmaal uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees