diner

Zoek naar diner in jouw eigen kookboeken

De lekkerste diner recepten

Een recept uit Frank van Berkum en Arjan Boogerds - Gezond slank met dr. Frank

Diner uit Gezond slank met dr. Frank:

Spitskool met gehaktbal

Ingrediënten:
chilikruiden, ei, fibrex, karwijzaad, kikkomansaus, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode peper, rundergehakt, sambal, sjalot, spitskool, tarwezemelen en ui

Een recept uit Frank van Berkum en Arjan Boogerds - Gezond slank met dr. Frank

Diner uit Gezond slank met dr. Frank:

Zalm met venkel

Ingrediënten:
ansjovis, crème fraîche, olijfolie, venkelknol, wortel en zalmmoten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gepocheerde eieren in thee

Ingrediënten:
blanke azijn, ei, thee en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Ei gepocheerd met snelle tomatensaus

Ingrediënten:
blanke azijn, ei, tomatensaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gepocheerde eieren in groentesap

Ingrediënten:
blanke azijn, ei, selderijsap, spinaziesap, tomatensap, wortelsap en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Ei gepocheerd met paddenstoelenketchup

Ingrediënten:
blanke azijn, ei, paddestoelenketchup en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Ei gepocheerd met salsa roja

Ingrediënten:
blanke azijn, ei, salsa roja en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Ei gepocheerd Indiaase groene chilisaus

Ingrediënten:
blanke azijn, ei, indiaase groene chilisaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Koteletten met pikante Bloemkoolgratin

Ingrediënten:
bloemkool, boter, kaas, keto, peper, peterselie, pikante roomkaas, varkenskotelet en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gepocheerde eieren in bouillon

Ingrediënten:
blanke azijn, ei, groentebouillon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Mijn favoriete gezonde recepten

Diner uit Mijn favoriete gezonde recepten:

Laksa van geroosterde pompoen

Ingrediënten:
bruine rijst, citroengras, flespompoen, kippenbouillonblokje, kippendijen, knoflook, kokosroom, lente-uitjes, limoen, pinda, rode spaanse peper, sesamolie, gember, verse koriander, vissaus en wittewijnazijn

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met groenten

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, boter, ei, gerookte tofu, melk, olijfolie, room, snijbiet, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met ricotta en pesto

Ingrediënten:
boter, ei, melk, olijfolie, pesto, ricotta, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gepocheerde eieren

Ingrediënten:
blanke azijn, ei en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner uit Mijn Franse keuken:

Persillade

Ingrediënten:
fleur de sel, knoflook, krulpeterselie en peper

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner uit De Smaakbijbel:

Mafe

Ingrediënten:
groene paprika, kip, knoflook, laurier, pinda, pindakaas, rode chilipeper, rundvlees, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vlees en wortelgroenten

Keuken:
Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees / bouillon
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Souvlaki met Griekse salade en tzatziki

Ingrediënten:
citroensap, feta, gedroogde oregano, griekse yoghurt, keto, knoflook, komkommer, olijfolie, olijven, peper, rode paprika, rode ui, tomaten, varkenshaas en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met bonen

Ingrediënten:
bonen, boter, ei, kaas, melk, olijfolie, room, salsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met gekookte granen, paddenstoelen en kaas

Ingrediënten:
boekweit, boter, brie, bulgur, ei, farro, gerst, graankorrels, melk, olijfolie, paddenstoelenbouillon, quinoa, room, roomkaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner uit Mijn Franse keuken:

Crème van linzen met salie

Ingrediënten:
bouquet garni, crème fraîche, knoflook, olijfolie, peper, puy-linzen, salie, winterpeen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met asperges geroosterde paprika en geitenkaas

Ingrediënten:
asperges, boter, ei, geitenkaas, rode paprika, melk, olijfolie, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Zuurkool met sjmalts

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner uit Koude keuken:

Kalkoenborst à la jardinière

Ingrediënten:
ananassap, ananas uit blik, bleekselderij, champignons uit blik, cognac, doperwten, ei, gemberpoeder, kalkoenborst, mayonaise, olie, peterselie, room, selderijzout, tabasco, tomaten, vleesbouillon, witte peper, wortelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Waterkonijn, stoofpotje van muskusrat

Ingrediënten:
bloem, boter, lente-ui, muskusrat, slagroom, tijm, wild, witte wijn en witte wijnazijn

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner uit De kunst van het koken:

Visbouillon bij Normandische visschotel

Ingrediënten:
droge witte wijn, mosselvocht, vis, visafval en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre et saucisson - Gegratineerde aardappelen, uien en worstjes

Ingrediënten:
aardappelen, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, peper, rauwe worst, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin