Mosselsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 64 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Ingrediënten

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Registreer gratis!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lekkernijen met bloem

Een recept uit Nanne Hogeland, Julie Tavernier en Saskia Lelieveld - Goed zoet

Zoete zoute en zachte donuts en Miljuschka's Foodtrucks

Serveersuggestie Zoete zoute en zachte donuts en Miljuschka's Foodtrucks

Flødeboller met duindoorn en rode biet

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Runderrib en rozen, moursoesjes en rode biet

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma