Heldere bouillon met gepocheerde eieren

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fu rong can dou - Hibiscusbloesemeiwit met verse tuinbonen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kartoffelpuffer, Schnell - Snelle aardappelpannenkoekjes

Een recept uit  - Deutsche Küche

Marinade voor geroerbakte stukjes vis

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Whole Egg batter

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]