Gepocheerde perziken met sauternescustard

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 377 in Hoe te eten .

Gang:
nagerecht
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Custard

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Rabarber-roomijs

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Suspiro de manjar blanco y ají - Suspiro met cayennepeper en karamel

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Burnt cream - Crème karamel

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas