Tim Sprangers, Samuel Levie, S. Levie en T. Sprangers - Koken zonder studeren

Koken zonder studeren

Een boek van Tim Sprangers, Samuel Levie, S. Levie en T. Sprangers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken zonder studeren, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Samuel Levie & Tim Sprangers
Koken zonder studeren

Het is afgelopen met diepvriespizza’s en stoommaaltijden van de supermarkt! Met dit boek kan elke student of beginnende kok in een handomdraai zijn eigen heerlijke maaltijd bereiden! Lekker, puur en eerlijk eten, dat is het uitgangspunt van de recepten.
Dit kookboek voor studenten onderscheidt zich van alle eerdere studentenkookboeken. Geen banale gooi- en smijtgerechten en gebruik van halffabrikaten. Ook studenten kunnen namelijk écht koken!
In Koken zonder studeren staan naast een hoop mooie gerechten ook veel basisbegrippen, basisrecepten en tips voor de beginnende kok. De fijnste pasta’s en salades, maar ook de typische studentengerechten op zijn best.
Met bijdragen van Sylvia Witteman, Diny Schouten, Ronald Giphart, Jan Jaap van der Wal, Maria Goos, Ronald Hoeben, Paul Witteman en Harold Hamersma.

In samenwerking met Slow Food Nederland


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken