Simone Rugiati, Massimiliano Ciccarello, Diego Bongiovanni en Christian Bertol - De smaken van Italië

De smaken van Italië

300 authentieke recepten uit alle streken

Een boek van Simone Rugiati, Massimiliano Ciccarello, Diego Bongiovanni en Christian Bertol

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaken van Italië, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In De smaken van Italië is een ultieme collectie authentieke regionale Italiaanse recepten gebundeld. Een heerlijk boek voor elke doorgewinterde kok of voor de thuisreiziger met een voorliefde voor Italië!


Dit prachtige boek neemt de lezer mee op een verrukkelijke reis door Italië. Met ruim 300 recepten en typische lokale producten uit de verschillende Italiaanse regio’s, elk met zijn eigen unieke tradities, producten en gerechten.


Alle regio’s van Italië zijn in Smaken van Italië vertegenwoordigd: Valle d’Aosta, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Veneto, Friuli-Venezia Giulia, Emilia Romagna, Ligurië, Toscane, Marche, Umbrië, Abruzzen, Molise, Latium, Campanië, Basilicata, Apulië, Calabrië, Sicilië en Sardinië


In een apart hoofdstuk komen historische recepten aan bod die van generatie op generatie zijn doorgegeven. F


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken