Monisha Bharadwaj en M. Bharadwaj - De snelle Indiase keuken

De snelle Indiase keuken

100 onweerstaanbare gerechten met maximaal 6 ingredienten

Een boek van Monisha Bharadwaj en M. Bharadwaj

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De snelle Indiase keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Indiase keuken is een van de meest populaire, smaakvolle en gevarieerde keukens ter wereld. Bovendien kent ze een zeer veelzijdige manier van koken, of je nu een gemakkelijk eenpansgerecht wilt maken of een uitgebreid buffet voor vrienden. In India bestaat een overvloed aan regionale recepten, verse ingrediënten en geurige combinaties van kruiden en specerijen.
Veel mensen denken dan ook dat het bereiden van Indiase gerechen een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid is. Liever gaan ze naar een restaurant om van de Indiase keuken te genieten. Dit boek laat echter zien dat er geen lange lijst van ingrediënten nodig is en dat je binne de kortst mogelijke tijd heerlijke gerechten op tafel kunt zetten.

De succesvolle schrijfster Monisha Bharadwaj heeft meer dan 100 verrukkelijke recepten ontwikkeld waarvoor maximaal 6 ingrediënten nodig zijn, plus zout, zonnebloemolie en gemberknoflookpasta uit de voorraadkast. Uit de grote verzameling Indiase koninklijke recepten, regionale specialiteiten en familietradities heeft ze de essentie aan smaak kleur en geur gedistilleerd.
Het resultaat? Gerechten die zowel authentiek als modern zijn, maar vooral heel eenvoudig te bereiden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken