Julius Jaspers - Pakket 3 Smart Food titels

Pakket 3 Smart Food titels

Een boek van Julius Jaspers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pakket 3 Smart Food titels, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Smart Food is een nieuwe serie kookboeken van Julius Jaspers waarin de uitgangspunten van Smart Cooking nog beter naar voren komen: gemak, ontspanning, lekker koken en eten. Én een goede gastheer zijn én tijd kunnen besteden aan je gasten én goed eten op tafel kunnen zetten. Maakt niet uit voor hoeveel. Julius Jaspers geeft een handleiding om goed te entertainen.
In dit boek heeft hij een aantal uitzonderlijke recepten opgenomen. Hier gaat het om de gelegenheid waarbij je iemand echt wilt verwennen of het nu je geliefde is of je schoonfamilie. Exclusiviteit gecombineerd met de eenvoud en het gemak waar de recepten van Julius Jaspers bekend om staan. En natuurlijk alle tijd om eens goed bij te praten en je gasten te fêteren.
Smart Food VIP COOKING voldoet volledig aan het motto van Julius Jaspers: Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag! Probleemloos en relaxed.
Alle gerechten hebben wijnadviezen van Harold Hamersma; in de sfeer van het boek: goed, opvallend, verrassend, maar vooral lekker!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken