Gekookte eieren met wijnruit en tonijn, makreel of ansjovis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 322 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Gang:
snack of tussendoortje
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoofde venkelmet olijfolie, citroen en chili

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Saus bij vijgenlever

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Radicchio met ansjovis

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Gilda - Tapa van olijven en ansjovis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa