S. Tobis en J. de Leo - Het Desperate Housewives Kookboek

Het Desperate Housewives Kookboek

Een boek van S. Tobis en J. de Leo

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Desperate Housewives Kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Sappig… Smeu .. Pikant…
Niet alleen de bewoonsters van Wisteria Lane voldoen aan deze beschrijving, ook hun kookkunsten laten je het water in de mond lopen. Het Desperate Housewives Kookboek neemt je mee naar Wisteria Lane, naar de huizen, levens en keukens van Bree, Susan, Lynette en Gabrielle en hun eeuwige rivale Edie.
Ben je net als Bree een keukenprinses en draai je je hand niet om voor ossobuco van lamsschenkel met bosbessenmuffins toe? Of ben je niet zo’n held in de keuken en speel je op veilig met Susans macaroni met kaas die niet kan mislukken? Voor het hele gezin kun je vertrouwen op Lynette’s varkenskoteletjes gebarbecued op het fornuis. Neem na het sporten een ananas-perziksmoothie, net zoals Gabrielle, en verover de man van je dromen met Edie’s succesrecept voor in champagne en room gepocheerde oesters.
Nodig de vrouwen van Wisteria Lane uit in je keuken, want ze vertrouwen je niet alleen hun recepten, maar ook hun geheimen toe!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken