Kerstin Rodgers, Tucker, Hossler en R. Rodgers - Alles over roosteren en grillen

Alles over roosteren en grillen

Een boek van Kerstin Rodgers, Tucker, Hossler en R. Rodgers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Alles over roosteren en grillen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Texas runderbraadstuk, Geroosterde tonijn met rode-paprikarelish, klassiek geroosterde kip met barbecuesaus. Deze en nog veel andere geroosterde gerechten kunnen nu worden gemaakt door iedere kok, of die nu een beginner of gevorderde kok is. Masterclass Alles over roosteren en grillen is een complete kookcursus in boekvorm. Het boek begint met een beschrijving van de verschillende soorten barbecue en de basistechnieken van het roosteren en grillen. Daarna wordt verteld welke soorten vlees, vis, gevogelte en groenten het uitstekend doen op de barbecue. Ook volgt een overzicht van hoe deze ingrediënten op smaak kunnen worden gebracht met pittige specerijenmengsels of marinades, of met een smakelijke kruidenboter of een frisse salsa. De basisrecepten en technieken leren de kok stap-voor-stap alles over het roosteren bij directe of indirecte hitte, maar ook de geheimen van het roken van voedsel. Een overzicht van het benodigde gereedschap en een verklarende woordenlijst besluiten het boek. Dankzij alle informatie in dit boek kan iedere kok met het volste vertrouwen aan de slag in de openlucht en daar op de barbecue de allerlekkerste gerechten gaan klaarmaken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken