Cees van Casteren, M. van der Rijst, Frank van der Auwera en C. van Casteren - Bubbels

Bubbels

mythes en methodes van mousserende wijnen

Een boek van Cees van Casteren, M. van der Rijst, Frank van der Auwera en C. van Casteren

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bubbels, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wijnschrijvers Cees van Casteren, Frank Van der Auwera en Magda van der Rijst delen een passie voor wijn en in het bijzonder voor mousserende wijn. Ze besloten er met zijn drie over te schrijven. leder vanuit een eigen invalshoek, in hun eigen taal en toon en vanuit hun eigen specifieke achtergrond. Want het gebruik van en de voorkeuren voor bruisende wijnen vari n nogal in Belgi n Nederland, de landen van herkomst van de schrijvers.
Bubbels is een boek met de grote lijnen over het ontstaan, de verspreiding, de markt, de wijnbereiding, de soorten en de herkomst van mousserende wijn. Ook is het een boek waarin veel aandacht wordt besteed aan de uiteenlopende stijlen, de schenkmomenten, combinaties met gerechten en tips om het lekkerste uit elke fles te halen. Wijnmensen, van producent en sommelier tot consument, geven informatie en inspiratie om nog meer van de magische belletjes te kunnen genieten.
In Bubbels wordt de wijn van alle kanten belicht. Uiteraard ook vanuit de fles zelf. Honderden wijnen zijn geproefd en van een smaakomschrijving voorzien. Bubbels is een lekker leesboek, met daarin veel informatie over heel veel verschillende mousserende wijnen.
Bubbels laat zien dat de actuele wereld van mousserende wijn volop bruist.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken