Nicolaas Klei en N. Klei - 2007 - Supermarktwijngids

2007 - Supermarktwijngids

plus extra boekje over wijn en eten met Sylvia Witteman

Een boek van Nicolaas Klei en N. Klei

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2007 - Supermarktwijngids, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Daar is hij weer: de Supermarktwijngids. De eigenzinnige wijnschrijver Nicolaas Klei proefde alle wijnen uit de schappen van de Nederlandse supermarkten en natuurwinkels, en bundelde zijn proefnotities in deze nieuwe, volledig herziene editie. Op verzoek van vele lezers nu ook met de wijnen van de wereldwinkels en Fair Trade Shops.
Klei (1961) publiceerde behalve zes achtereenvolgende edities van de Supermarktwijngids o.a. de succesvolle wijnboeken Tot op de bodem, Achter het etiket en Onder de kurk. In Algemeen Dagblad en Elsevier heeft hij een veelgelezen wijnrubriek.
‘Ik pakte de Klei erbij, zoals je de Baedeker pakt, of de Larousse. De klei. Als mensen dat zeggen, dan is je naam letterlijk een huishoudwoord geworden.’ -Jan kuitenbrouwer
‘Je zou hem de Patrick S skind van de wijnen kunnen noemen. Een meester in de smaakbeschrijving. Hij kan prachtig verwoorden wat er met zijn tong gebeurt, en met de binnenkant van de wang, zijn gehemelte.’ - Trouw


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken