Ginette Mathiot en Sara Mulvanny - Tarte tatin

Tarte tatin

de beste recepten van de Franse patissier

Een boek van Ginette Mathiot en Sara Mulvanny

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Tarte tatin, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Standaardwerk Franse patissier-recepten

Tarte Tatin is een bewerking van Ginette Mathiots pattiseriebijbel. Een nuttig en uitgebreid bakboek, dat de Fransen al decennia hebben gekoesterd en  nu voor iedereen toegankelijk is gemaakt. De prachtige recepten laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om je eigen taarten, gebak en soufflés te maken. Van tarte tatin en hazelnootpetitfourtjes tot kersentaartjes en soezen, van éclairs en meringues tot macarons en madeleines; in totaal meer dan 350 recepten. Of je nu een beginner bent of een volleerd banketbakker, dit standaardwerk mag in geen boekenkast ontbreken.

Met een uitgebreid voorwoord en eigen recept van Robèrt van Beckhoven, onze enige Meester Patissier èn Meester Boulanger van Nederland.

Dit boek zou wel eens een van je beste ‘culinaire vrienden’ kunnen worden, die je vaak zult raadplegen.’ Robèrt van Beckhoven

 


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken