T. Le Duc - KitchenAid het kookboek

KitchenAid het kookboek

Een boek van T. Le Duc

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals KitchenAid het kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De legendarische KitchenAid® Artisan® Mixer is de droom van elke kok. Het is een toestel met een hoge performatie, je hebt als het ware een extra paar handen in de keuken. De mixer wordt geleverd met standaardaccessoires, zoals een draadgarde, kneedhaak en platte menghaak. De karakteristieke hulpstukkenas laat bovendien het gebruik van talloze accessoires toe, waarmee je je mixer in een oogopslag kunt omtoveren tot pastamachine, citruspers, vleesmolen, ijsturbine, groenterasp en zelfs een worstenmaker.

Met meer dan 120 recepten, die met de Artisan® Mixer voor ogen geschreven werden, bewijst KitchenAid® - Het Kookboek dat dit icoon vandaag nog steeds even nuttig is voor thuiskoks als toen hij bijna een eeuw geleden ontworpen werd. De internationale recepten in dit boek zullen zowel nieuwe fans als liefhebbers van het eerste uur van KitchenAids mythische Artisan® MIxer bekoren met hun nadruk op hedendaagse smaken en ingrediënten.

De smakelijke recepten werden bedacht en uitgetest door Veerle de Pooter. Tony Le Duc maakte de oogstrelende foto’s en Nej De Doncker was verantwoordelijk voor de hedendaagse vormgeving.



“De Artisan® Mixer van KitchenAid®
is de droom van elke thuiskok.
Het is meer dan een mythe, het is een icoon van functioneel design…
Al vele generaties gebruikt en goedgekeurd
door thuiskoks met een oog voor stijl.”

(Adeline Suard, Marie Claire Maison)


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken