Ad Janssen, A. Janssen en Alfred Janssen - Sandwiches voor Lingo en soesjes voor Friends

Sandwiches voor Lingo en soesjes voor Friends

aan tafel bij de Grootste familie van Nederland

Een boek van Ad Janssen, A. Janssen en Alfred Janssen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sandwiches voor Lingo en soesjes voor Friends, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Tv-meesterkok Ad Janssen maakte in opdracht van TrosKompas recepten bij tv-programma’s. Dit resulteerde in een verzameling lekkere, niet al te moeilijke recepten met een leuke persoonlijke noot, waarin Ad uitlegt hoe hij door een bepaald programma ertoe ge pireerd werd. Zo maakte hij onder andere sandwiches voor Lingo, soesjes voor Friends, een soep voor een soap en natuurlijk een stamppot voor Boer zoekt vrouw.
Ad Janssen staat garant voor een eerlijke, heerlijke, niet al te ingewikkelde manier van koken waarbij de gerechten er ook nog eens prachtig uitzien. Met dit boek kan iedere thuiskok uit de voeten!
Dit boek is tot stand gekomen in samenwerking met TrosKompas. TrosKompas is een uitgave van de Hilversumse Media Compagnie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken