Good Mood Food

eet je sexy, eet je vrolijk, voel je gezond

Een boek van Michael van Straten

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Good Mood Food, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het is een feit dat wat we eten enorm veel invloed heeft op hoe we ons voelen. We kennen allemaal het fantastische effect van een groot stuk chocolade…van Spaanse pepers krijgen we het direct warm…en de kalmerende eigenschappen van basilicum en honing zorgen ervoor dat we na een dag hard werken moeiteloos in slaap vallen.
Het is niet alleen voedsel uit de natuur dat een verbazingwekkende uitwerking op onze gedachten en gevoelens heeft. Gezondheidssupplementen als sint-janskruid en echinacea geven ons een geweldige oppepper en dragen bij tot onze gezondheid en ons welzijn in het algemeen.
Good Mood Food is het eerste boek met recepten die ontwikkeld zijn met het oog op de voedingsstoffen in ons voedsel; ze worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten die ons humeur ten goede komen. De vooraanstaande gezondheidsdeskundige Michael van Straten heeft ook enkele revolutionaire diëten ontwikkeld en uitgebreide ‘eet je gelukkig’-tabellen samengesteld, die laten zien welk effect bepaald voedsel heeft op lichaam en geest.
Het leven is kort. Wees opgewekt, verjaag de sombere buien en geniet volop van elke dag!
- 100 natuurlijke producten en ingrediënten die je energie geven en je lichaam tegen ziekten beschermen
- 75 eenvoudige, heerlijke recepten speciaal ontwikkeld om je een natuurlijke oppepper te geven
- Geschreven door de vooraanstaande deskundige op het gebied van natuurlijke gezondheid en schrijver van bestsellers over eten
- Geneeskrachtige kruiden en specerijen die goed zijn voor lichaam en geest
- Heerlijke diëten voor een beter humeur
- Overzichtelijke ‘eet je gelukkig’-tabellen die laten zien welk voedsel goed is voor welke stemming


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken