Marc Declercq en Kasper Stuart - Bar & food

Bar & food

Een boek van Marc Declercq en Kasper Stuart

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bar & food, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al tien jaar scoort de Antwerpse Brasserie Appelmans met haar ‘gevaarlijke’ absint, verrassende cocktailkaart, haar mix van klassieke en hedendaagse brasseriegerechten en de opzwepende muziek van haar dj’s. Een avond in Appelmans is altijd een feest. Kasper Stuart - de man achter het Appelmans-succes - en culinair journalist Marc Declercq duiken achter de schermen van de populairste Antwerpse brasserie. Ze ontsluieren de geheimen van hun favoriete absints, vermouths, tiki-cocktails, all time bar classics, after-dinneren biercocktails. Met als extra de recepten van de lekkerste bar food. Uit de keuken van Appelmans komt de receptuur van de 50 populairste brasseriegerechten met de perfecte biercombinaties. De befaamde Appelmans-dj’s voegen er bovendien hun favoriete speellijstjes aan toe. Tien jaar muziek die nog steeds niet gedateerd is. Net zoals Appelmans.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken