Karen Van Gullik en Celesta Daniels - Ellemieke's familie kookboek

Ellemieke's familie kookboek

gezond en lekker koken voor het gezin

Een boek van Karen Van Gullik en Celesta Daniels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ellemieke’s familie kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Twee boeken samen. Een kookboek voor de ouders en een Doe-Boek voor de kinderen. Terwijl mama (of papa) het eten klaarmaakt, gaan de kinderen aan de slag met knutselen.
Ellemieke Vermolen, echtgenote van chefkok Sergio Herman toont met dit duo boeken het voorbeeld. Zij kookt gezond, eenvoudig en lekker voor haar gezin terwijl de kinderen zich niet vervelen.

Ellemieke Vermolen is haar hele leven al passioneel met eten bezig. Zij is een familiebeest en haar grootste rijkdom is om eenvoudig en lekker te koken en met het gezin samen te zijn. In dit boek toont ze hoe ze haar kinderen gezond doet eten en van welk gerecht ze beter slapen. Haar gerechten zijn met liefde bereid. Of wil je niet weten met welk gerecht zij Sergio Herman’s hart heeft gewonnen. Toch?

Dit kookboek vormt een duo met het Doe-Boek BEET. Terwijl mama kookt, kunnen de kinderen een knutselwerk maken om de tafel te versieren, om de keuken mooier te maken of om oma te foppen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken