Pierre Wind en P. Wind - De wondere wereld van een keukenkoning

De wondere wereld van een keukenkoning

het interactieve familiekookboek

Een boek van Pierre Wind en P. Wind

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De wondere wereld van een keukenkoning, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een uniek interactief Kookboek voor de gehele familie
Met Lik Zaad - en Voelpagina’s
Eetbare menukaart
Feitjes, Kooktips, Dits & Dats
Culinair Knutselen
Kookspelletjes: Smaakmemory, Watkoken WeVandaag en Kaas-Boter-en-Prei
Proefjes & Vele recepten en foto’s
Extra ingesloten: Pierre’s eerste echte verhalenboek
Sjaak Smaak en de wonderbaarlijke zoutpegel
De Wondere Wereld van een KeukenKoning is niet zomaar een kookboek, net is vooral ook een doeboek. Uiteraard met veel foto’s en recepten, maar ook met knutselvoorbeelden, kookspelletjes, proefopdrachten en lik- en voelpagina’s. Het boek bevat vele verrassingen zoals driedimensionale aspecten, smaakkussentjes en zaadblaadjes, waar werkelijk plantjes uit groeien.
Een verrassend, leerzaam en origineel boek, vol inspiratie en vooral veel kook- en eetplezier.
De Wondere Wereld van een KeukenKoning is een volwassen boek, waaraan ook kinderen veel plezier zullen beleven. Pierre hoopt zo de complete familie, van jong tot oud, tot kokologische inspanningen aan te zetten. Zijn belangrijkste motto luidt: ‘Koken is leuk en maakt je bewust van wat je eet. Hoe meer je weet, hoe gevarieerder je eet.’ En: ‘Vies bestaat niet.’ Geloof het of niet, maar hij krijgt nog gelijk ook. Kortom, een uniek bezit voor het hele gezin.
Het hele leven van Pierre Wind staat in het teken van eten. Zo heeft hij jarenlang gewerkt in diverse restaurants met en zonder Michelinsterren, vult hij een wekelijkse eetrubriek in het weekblad Nieuwe Revu en is hij presentator van televisieprogramma’s als De Eetfabriek, De Kookplaat, Kinderjury, Zomercarnaval en KooKvanJou. Onlangs verscheen Pierre’s regiedebuut op de beeldbuis: de culinaire serie Grazend Nederland.
Na de bestseller Lekk wederom een spraakmakend kookboek van Pierre Wind:
De Wondere Wereld van een KeukenKoning.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken