Erik Verdonck en Roos Mestdagh - De authentieke Siciliaanse keuken bij La Botte

De authentieke Siciliaanse keuken bij La Botte

Een boek van Erik Verdonck en Roos Mestdagh

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De authentieke Siciliaanse keuken bij La Botte, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Familierestaurant La Botte is al jaren een begrip in Limburg en omstreken. Chef Vincenzo Giacomazza kwam op huwelijksreis naar familie in Waterschei, en hij keerde niet meer terug naar Sicilië.

Hij opende restaurant La Botte in Genk. Het restaurant verwierf snel naam, en ondertussen staan naast Vincenzo ook zijn zonen Giuseppe en Gaspare mee in de zaak. In de open keuken van het restaurant staan de huisgemaakte pasta’s en gebak centraal, evenals het gebruik van dagverse groenten, vlees en vis.

Auteur Erik Verdonck trok met Vincenzo terug naar Sicilië, naar de roots van de familie en de Siciliaanse keuken. Wat maakt die zo bijzonder, wat geeft de recepten die unieke toets die je enkel in Sicilië vindt? Het volledige familieverhaal, maar ook de heerlijke recepten uit de authentieke Siciliaanse keuken, vind je in dit prachtig geïllustreerde boek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken