- Heerlijk Italiaans koken met Sante de Santis

Heerlijk Italiaans koken met Sante de Santis

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Heerlijk Italiaans koken met Sante de Santis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het geheim van de Italiaanse keuken ligt in haar eenvoud en zorgvuldige keuze van de ingrediënten. Zo bekeken volstaan bijvoorbeeld lekkere tomaten, mozzarrella, verse basilicum en hoogwaardige olijfolie om daaruit een heerlijk gerecht te toveren. Zo gemakkelijk kan het zijn om Italians te koken.
In dit boek stelt de getalenteerde kok Sante de Santis u trots de keuken van zijn vaderland voor. Daarbij ligt het hem bijzonder na aan het hart om een authentiek beeld te schetsen en geen opgewarmde clichés te serveren. Laat u begeleiden door de geboren en getogen Romein op een culinaire rondgang door de keuken en kelder, ga met hem mee naar de haven en de wekelijkse markt en kijk over zijn schouder wanneer hij Italiaanse heerlijkheden bereidt. Of het nu gaat om antipasti, primi of secondi piatti, contorni of dolci, in dit boek vindt u de veelzijdigheid van de Italiaanse keuken terug. Bovendien komt u veel te weten over de geschiedenis van aparte gerechten en over typische Italiaanse levensmiddelen. Menuvoorstellen, wijntips, kleine geheimen van deze professionele kok en kleurrijke Ialiaanse tafeltradities ronden het geheel af.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken