Andrew Jefford, A. Jefford en W. Langwood - After-dinner drinks

After-dinner drinks

ontdekken, onderzoeken, genieten

Een boek van Andrew Jefford, A. Jefford en W. Langwood

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals After-dinner drinks, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een van de beste manieren om een grandioze maaltijd af te sluiten, de spijsvertering op gang te helpen en een avond onvergetelijk te maken: het luxe genot van een after-dinner drink.
Het aanbod aan after-dinner drinks is onuitputtelijk. Naast de bekende klassiekers, zoals armagnac, cognac en whisky, hebt u de keuze uit grote likeuren die zijn gebaseerd op oeroude kruidenelixers. Ook bijproducten van wijn, zoals marc en grappa, zijn geliefde digestieven. En rum, tequilla en calvados of met alcohol versneden wijnen, zoals port en madera, mogen zeker niet ontbreken i uw drankkast. Of wat dacht u van de moderne likeuren die zijn gebaseerd op de onweerstaanbare combinatie van room en alcohol ? De keuze aan after-dinner drinks is nog nooit zo divers geweest als tegenwoordig.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken