J. Joyce, P. Cassidy en James Joyce - Hapjes uit de hele wereld

Hapjes uit de hele wereld

Een boek van J. Joyce, P. Cassidy en James Joyce

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hapjes uit de hele wereld, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De manier waarop we mensen thuis vermaken is veranderd. Als vrienden komen eten, hoeft u niet langer uren in de keuken te staan voor een driegangenmenu. In dit boekje gaat het vooral om combineren en presenteren, zodat iedereen, inclusief uzelf, de hele avond rustig kan drinken, eten en kletsen.
 
U hoeft niet uit te blinken in de keuken. Het gaat vooral om de juiste ingrediënten en een gelikte presentatie van de hapjes. Deze gerechtjes kunt u na uw werk of tijdens een druk weekend moeiteloos bereiden – leuk, ontspannen en vooral eenvoudig.  

Waar u op moet letten bij het samenstellen van de gerechtjes is dat de smaken en texturen steeds weer verschillend zijn. Jennifer Joyce helpt u daarbij en biedt u twaalf inspirerende menu’s. Er is genoeg keus, van Spaanse tapas tot Griekse mezze, en van Italiaanse antipasti tot Scandinavische vislekkernijen – elke selectie vormt een contrast van smaken en zal daardoor een regelrecht succes zijn. Bij elk menuthema staat een lijstje met boodschappen voor de delicatessenwinkel, gerechtjes die weinig voorbereiding vereisen, zoals salades, en eenvoudige recepten om te bereiden.  

Deze nieuwe manier van ‘een etentje geven’ is een aanrader. Geniet ervan en probeer vooral eens om uw favoriete gerechtjes te combineren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken