Gerechten aan pennen, prikkers en spiesen
leuk om te bereiden, heerlijk om te eten
Een boek van Susannah Blake, Frank Adam en F. Adam
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Gerechten aan pennen, prikkers en spiesen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Bakken, braden en grillen aan spiesen, vleespennen en prikkers is erg leuk om te doen. Heerlijke spiesen voor elke gelegenheid, van smakelijke hapjes bij de borrel tot hartige saté op de barbecue en zoetigheden aan een stokje ter afsluiting van een maaltijd.
Susannah Blake geeft tips met betrekking tot deze gezellige en gevarieerde manier van koken en zij geeft tevens ideeën om eenvoudige maar heerlijke marinades te maken.
Dankzij de eenvoudig te volgen technieken en prachtige kleurenfoto’s is dit een ideaal boek voor iedereen die een maaltijd op tafel wil zetten die leuk is om te maken en heerlijk om te eten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.