Francis van Arkel en TextCase - Amuses in glaasjes

Amuses in glaasjes

35 smaakvolle en verfijnde recepten

Een boek van Francis van Arkel en TextCase

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Amuses in glaasjes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een amuse is klein, maar fijn. Dat moet je zien én proeven. Amuses in een glaasje zijn hip en geven een etentje nét die extra aandacht om het direct tot een geslaagde avond te maken. Met amuses in een glaasje kun je flink variëren in vulling én presentatie. Tegenwoordig zijn er mooie glaasjes in allerlei vormen en maten te koop om de amuses in te serveren.

Dit boek bevat 35 recepten van amuses die allemaal zodanig zijn bereid, dat ze prima in een glaasje passen. Naast amuses die voor het diner geserveerd kunnen worden, waarbij er keuze is tussen soepjes, vegetarische amuses en amuses met vlees of vis, presenteert Francis van Arkel ook 7 amuses die geserveerd kunnen worden vóór het zoete dessert.

Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken