Y. Schalkwijk-Buffart - Cholesterol, geen probleem

Cholesterol, geen probleem

60 recepten voor een leven zonder medicijnen

Een boek van Y. Schalkwijk-Buffart

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Cholesterol, geen probleem, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

60 recepten die bewijzen dat het heel goed mogelijk is lekker en feestelijk te eten en tegelijkertijd het cholesterolgehalte te verlagen. De hoeveelheden zijn telkens afgestemd op twee personen, aangezien cholesterolproblemen vooral in kleine vijftig-plus-huishoudens spelen.

De auteur, Yvo Schalkwijk, kampte jarenlang met een te hoog cholesterolgehalte. Ze wilde hiertegen geen medicijnen meer slikken vanwege de nare bijwerkingen en daarom besloot ze om haar kook- en eetgewoonten drastisch te veranderen. Haar aanpak werkte en ze ontwikkelde een groot aantal recepten. Uiteraard is het boek ook geschikt voor mensen die geen cholesterolproblemen hebben, maar goed willen letten op wat ze eten.

Yvo Schalkwijk volgde de Hogere Hotelschool te Lausanne, Zwitserland en slaagde in 1952 met het predikaat ‘mention trés bien.’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken