Het anti-katerboek

een gezaghebbend handboek en een vijfdaags detoxificatieprogramma de gezamenlijke ervaringen van Keith Floyd en David Pritchard

Een boek van K. Floyd en D. Pritchard

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het anti-katerboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De kater is de gruwel van iedere heroïsche drinker. Keith Floyd weet daar alles van. In het Anti Kater Boek beschrijft hij de kater in alle soorten en maten: de creatieve, de uitgestelde, de mild euforische en de hardnekkige kater - en natuurlijk de knock-out. Dankzij een grote ervaring met katers weet hij alles over lichamelijke symptomen en de psychologische en emotionele gevolgen. Maar de tegenmaatregelen kent hij ook - variërend van sussende recepten tot noodgrepen voor spoedgevallen. Daarnaast geeft Floyd zijn vijf-dagen detoxificatie programma, bestaande uit een verrukkelijk, licht herstel-dieet plus wat eenvoudige oefeningen. En door dit alles heen strooit hij vele humoristische anekdotes en practische tips.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken