Yolanda van der Jagt - Hapas

Hapas

tapas met een Hollandse twist

Een boek van Yolanda van der Jagt

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hapas, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

HAPAS

Tapas met een Hollandse twist

Spannende combi’s * Praktische tips * Wijnsuggesties * Makkelijk te maken

Speciaal voor iedereen die eens wat anders wil presenteren dan die eeuwige kaasblokjes met worst en olijven. In meer dan 50 recepten wordt met Hollandse ingrediënten bewezen dat je voor mooie en originele hapjes geen keukenprins(es) hoeft te zijn. Met makkelijk verkrijgbare ingrediënten maak je in een handomdraai onweerstaanbare dips, smeersels, prikkers, éénhappers, minibroodjes en andere hapjes.

HAPAS, makkelijk én lekker!

Ingrid van Koppenhagen (1967) was jarenlang verantwoordelijk voor de culinaire invulling van maandblad AllerHande. Tegenwoordig is zij freelance culinair redacteur.

Yolanda van der Jagt (1968) heeft een eigen kookstudio. Daarvoor werkte zij jarenlang in binnen- en buitenlandse topkeukens. Het feit dat zij dagelijks met koken bezig is, vormt de basis van het succes van haar culinaire uitgaven. Dit is haar zesde kookboek.

‘Onze hapas zijn vaak net zo snel gemaakt als opgegeten…’ – Ingrid & Yolanda


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken