R. Mestdagh en D. de Mesmaeker - Alles wat je moet weten over wild en gevogelte

Alles wat je moet weten over wild en gevogelte

in 101 vragen en antwoorden

Een boek van R. Mestdagh en D. de Mesmaeker

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Alles wat je moet weten over wild en gevogelte, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De honger naar informatie over wild en gevogelte is groot, zowel bij de gewone consument als bij de meer ervaren hobbykok. Dit boek wil in vijf overzichtelijke hoofdstukken een leidraad zijn bij de aankoop, bereiding en bewaring van wild. Ook de jacht, die een belangrijke plaats inneemt in het wildgebeuren, krijgt een plaatsje in deze uitgave. Vragen die terugkeren over etikettering, jachtkalenders en keuring passeren de revue, maar ook originele en heerlijke recepten voor amateurs en hobbykoks.
Wat gevogelte betreft, kijken we wat verder dan onze neus lang is, en laten we naast de vele vragen rond kip ook minder gekende of minder bereide gevogeltesoorten als piepkuiken, kapoen, parelhoen en kwartel aan bod komen. Uiteraard ook met bijpassende recepten en garnituren.
Kortom, alles wat u ooit wilde weten over wild en gevogelte, gebundeld in één handig boek!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken