Raya Lichansky en R. Lichansky - Winters warm eten

Winters warm eten

vleesgerechten uit de hele wereld

Een boek van Raya Lichansky en R. Lichansky

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Winters warm eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Suddervlees, stevige soep en stampot zijn de oudsher gerechten waarmee wij in Nederland de koude, donkere wintermaanden overbruggen. De traditionele Hollandse winterpot die velen van ons leerden maken dankzij hun moeder of grootmoeder, krijgt de laatste jaren vaak een verrassende wending door het gebruik van nieuwe ingrediënten en smaakmakers. In streken waar de winter zeer lang kan duren zoals in Scandinavië en in het hooggebergte van Zwitserland en natuurlijk in Rusland wordt heel anders gekookt dan in gebieden waar de winters milder zijn, zoals de Elzas. En wat niet iedereen zich realiseert: ook in bijvoorbeeld Turkije en in gebieden te zuiden van de evenaar komen zeer koude winters voor. Kortom: de variëteit in winterse gerechten is onbekend. Die variëteit vindt u dan ook terug in Winters Warm Eten, waarin Ray Lichansky vleesgerechten uit de hele wereld verzamelde.

In Winters arm Eten vindt u recepten voor Hollandse erwtensoep en voor Franse linzensoep, voor sucadelapjes en vor Irish stew, voor Coq au vin en voor Hutspot met klapstuk. In deze gerechten speelt vlees een belangrijke rol. Daarnaast is er een apart hoofdstuk gewijd aan feestrecepten voor de decemermaand.

Raya Linchansky bewijst met Winters Warm Eten opnieuw dat u de heerlijkste gerechten kunt maken met behulp van de makkelijkste recepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken