Sylvie Aït-Ali - 100 feestelijke verrines

100 feestelijke verrines

Een boek van Sylvie Aït-Ali

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 100 feestelijke verrines, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze ‘verrines’.
In Frankrijk zijn verrines razend populair. Ook hier zie je ze op recepties meer en meer opduiken. Hapjes in glaasjes hebben veel voordelen: ze presenteren mooi, ze kunnen makkelijk op voorhand klaargemaakt worden, de gasten kunnen ze makkelijk eten zonder mors- en kliederpartijen en je kunt enorm variëren: een soepje, een mousse, een slaatje, een dessertje, groot of klein, met vlees, vis of veggie, hartig of zoet.

In Feestelijke verrines staan tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete verrines: pompoencappuccino, avocadomousse met garnalen, perencrumble met roquefort, exotische risotto, mangosabayon, duo van chocolade en kokos…
Verras je gasten met een feest aan kleuren, texturen en smaken en geniet er zelf ook van.

- Gemakkelijk op voorhand klaar te maken
- Geschikt voor elk seizoen
- Een trendy alternatief voor de klassieke aperitiefhapjes
- Een welkome afwisseling op buffetten


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken