Peter De Clercq, P. de Clercq, L. Deprettere en G. Callus - Roken met Peter de Clercq

Roken met Peter de Clercq

Een boek van Peter De Clercq, P. de Clercq, L. Deprettere en G. Callus

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Roken met Peter de Clercq, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

ROKEN, Peter De Clerq

Rook jij ook ?
Peter De Clercq leidt je door een boeiende kookwereld,

Sinds de mens het vuur temde, heeft hij dankbaar gebruik gemaakt van een culinair neveneffect: rook. Gerookte zalm, paling of eendenborst vinden gretig afname in het warenhuis en de delicatessenzaak. Maar je staat ervan te kijken hoe eenvoudig het is al dat lekkers gewoon zelf te roken.
Met ‘Rook jij ook?’ reikt Peter De Clercq de lezer de hand voor een verkenning van een kookdomein dat dé hit van de volgende jaren wordt. Roken opent voor iedere barbecueliefhebber een nieuwe wereld aan culinaire mogelijkheden. Niet alleen de zomervangst van de vissersnetten smaakt heerlijk gerookt. Ook de primeurgroenten van de lente of de winteroogst van de jacht vonden hun weg naar dit boekje. Met 20 heerlijke recepten, geïllustreerd door de schitterende foto’s van Lennert Deprettere zit je meteen goed voor heerlijk gezellig kokerellen, het jaar door.
Peter De Clercq staat je uiteraard bij om ook de basistechniek onder de knie te krijgen. Daarbij komen alle mogelijke toepassingen aan bod, van lekker eenvoudig in de wok tot het gezellig handen warmen rond de chuck wagon.
En als de rook om je hoofd is verdwenen, is het met dit boekje vooral genieten geblazen.

Peter De Clercq is chef van restaurant Elckerlijc in Maldegem. Met sprekend gemak temt hij de vlammen tot een rode kolengloed en slaagt hij er steeds weer in perfect gegrilde vis en vlees te serveren. Het recept lijkt vrij eenvoudig: kennis van zaken en goede producten.
Eerder werden bij Roularta Books van dezelfde auteur de bijzonder gesmaakte ‘Eigentijds Barbecuen’ en ‘Grill en Barbecue voor alle seizoenen’ uitgebracht. Peter De Clercq is een graag geziene gast op talrijke kookdemonstraties in binnen- en buitenland. Hij ontwikkelde een eigen lijn van barbecue- en rookproducten en is met de regelmaat van een klok te gast in allerhande kookprogramma’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken