Supergranen en zaden
gezonde recepten om elke dag van superfoods te genieten
Een boek van Amy Ruth Finegold en Clare Winfield
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Supergranen en zaden, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Granen en zaden zijn inmiddels meer dan een trend; ze zijn niet meer weg te denken uit onze voeding! In dit boek staan supergranen en zaden centraal - met en zonder gluten. Amy Ruth Finegold legt uit welke verschillende soorten granen en zaden er bestaan en voor welke gerechten ze geschikt zijn. Overal ter wereld worden granen en zaden weer anders gebruikt, wat allerlei spannende internationale recepten oplevert: van boekweitpannenkoeken tot spinaziesmoothies met hennep en van pompoen met gierst tot kokoschiazaadpudding.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.