Hugh Johnson en H. Johnson - 2003 - Wijngids

2003 - Wijngids

Een boek van Hugh Johnson en H. Johnson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2003 - Wijngids, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit is alweer de 20ste editie van de wijngids van Hugh Johnson met veel praktische informatie over het actuele wijnaanbod. Compleet met een deskundig oordeel over wijnen uit de hele wereld. Daarnaast vindt u per land een alfabetische rangschikking van een groot aantal wijnen. Bij elke wijn vindt u bovendien een korte beschrijving, een indicatie van de kwaliteit en een opgave van de allerbeste wijnjaren. Ook krijgt u een overzicht van de beste en meest voorkomende druivenrassen en kunt u alles nog eens nalezen in verhelderende achtergrondartikelen.
Hugh Johnson behoort tot de absolute top van wijnkenners. Hij verzorgde onder meer de gerenomeerde Wijnatlas en hij is redacteur van de Engelse Wijn- en fijnproeversgidsen waarvan een aantal werd geschreven door de Nederlandse wijnspecialist Hubrecht Duijker.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken