Marc Grossman en Hallie Burton - Bagels uit new York

Bagels uit new York

en ook nog een paar donuts

Een boek van Marc Grossman en Hallie Burton

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bagels uit new York, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bagels zijn kleine, ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties erop (met sesamzaad, met noten, met kruiden).
Je kunt ze op talloze manieren beleggen, bijvoorbeeld met roomkaas in allerlei smaken, of met knapperige rode ui, pickles, taugé of alfalfa, maar ook met heerlijke smeersels als pesto, hummus of bonendip. Daarbovenop komt dan zalm, kaas of bijvoorbeeld roerei. Overigens is het ook mogelijk om een bagel zoet te beleggen: met Nutella, jam of vers fruit.
Tenslotte vind je in dit boek nog enkele recepten voor overheerlijke donuts!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken