M. Roux en Michel Roux - Only the best

Only the best

topgerechten voor thuis

Een boek van M. Roux en Michel Roux

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Only the best, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Michel Roux heeft als dertig jaar ervaring als chef-kok, een enorme kennis en expertise. Door de jaren heen heeft zijn kookstijl zich ontwikkeld van de klassieke Franse keuken uit zijn leertijd in Parijs tot een lichtere, gezondere versie die bij de smaak van deze tijd past. Ook de moderne technologie en zijn reizen over de hele wereld lieten hun sporen na. In Only the best toont Michel zijn enorme, unieke talent in een schitterende reeks van ruim 130 recepten voor de thuiskok.
De receptuur is ingedeeld in de thema’s sauzen en marinades; eieren, flensjes en soufflés; mousses, terrines en confits; geconserveerde vis en vlees; pasta, granen en rijst; gestoomde en gepocheerde gerechten; geroosterd en gebraden; gebakken, geroerbakt en gefrituurd; stoofschotels en slow cooking; en hartig en zoet gebak. Behalve de Franse kooktechnieken zijn ook de Italiaanse bereidingswijze van pasta, de Japanse tempura, de Chinese dubbele bereiding van pocheren en braden en andere internationale culinaire technieken te vinden. Schitterende fotografie toont zowel de stap voor stap bereidingen als de gerechten.
Only the best is een waardevol naslagwerk voor culinaire basistechnieken en een inspiratiebron voor echte kookkunst.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken