Fergal Connolly en Ian Garlick - 500 cupcakes

500 cupcakes

heerlijke recepten voor zowel zoete als hartige cakejes voor elke gelegenheid

Een boek van Fergal Connolly en Ian Garlick

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 500 cupcakes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Er was een tijd dat cakejes alleen maar een favoriete traktatie op kinderfeestjes waren, maar dat is verleden tijd! Er zijn nu cakejes voor elke gelegenheid, eenvoudig maar toch chique. 500 cakejes is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor heerlijke, gemakkelijk te maken recepten, in duidelijke taal beschreven en voorzien van schitterende kleurenfoto’s.

In de inleiding is een overzichtelijke toelichting op keukengerei en ingrediënten opgenomen, plus een uitgebreide beschrijving van het bereidingsproces: vanaf het maken tot het bewaren en vervoeren van het heerlijke resultaat.

De collectie recepten omvat klassieke smaken en vormen maar ook nieuwe soorten in iedere stijl en elke smaak - met recepten voor afwijkende eetpatronen.

Elk recept is opgebouwd in duidelijke stap-voor-stap instructies (ideaal voor de beginner), en is voorzien van drie varianten op het basisrecept (ideaal voor de ervaren bakker die op zoek is naar nieuwe smaken)

500 cakejes is beslist de enige verzameling waar u niet buiten kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken