Wannée

kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool

Een boek van Charles Maclean en C.J. Wannée

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wannée, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

‘Gezond, lekker en zo gevarieerd mogelijk koken met goede producten,’dat stond mevrouw Wannée, lerares aan de Amsterdamse Huishoudschool, voor ogen toen zij bijna 90 jaar geleden haar inmiddels klassieke kookboek schreef. En dat is nog steeds het motto van de 25ste editie, die u nu in handen heeft: helemaal bijgewerkt, veranderd en aangepast aan deze tijjd door de culinair journaliste Anne Scheepmaker.
De indeling volgt net als in de eerste druk, de opbouw van een menu. Toegevoegd zijn nieuwe recepten en informatie over moderne keukenapparatuur, produkten en kookmethoden. Zo compleet en actueel mogelijk staan ook de laatste gegevens over de invloed van voeding op de gezondheid vermeld. En omdat dit vertrouwde en btrouwbare kookboek van de Nederlandse keuken is, is in deze uitgave een aantal originele recepten uit de in 1910 verscenen eerste druk opgenomen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken